Twee-onder-een-kapwoning

2-onder-1-kap

  • Woonoppervlakte: 121 - 123 m²
Jouw thuis in Duinvliet
Zes woningen, toch allemaal anders

Het nieuwbouwproject Duinvliet is klein maar fijn. Heel fijn zelfs, omdat de zes royale twee-onder-een-kapwoningen in de basis al heel compleet zijn. Toch kun je ze nog helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke woonwensen. Een dakkapel, een uitbouw aan de tuinzijde, of een erker aan de straatzijde? De mogelijkheden zijn divers.

Twee basistypen
De zes twee onder-een-kapwoningen, die per twee aan elkaar gespiegeld zijn, zijn in de basis gelijk aan elkaar. Toch zijn er twee woningtypen die op een aantal punten van elkaar verschillen. Zo hebben de bouwnummers 1 t/m 4 een aangebouwde stenen garage. De bouwnummers 5 en 6 hebben een losstaande berging en standaard een dakkapel aan de tuinzijde. Ook de tuinen zijn allemaal net even anders qua oppervlak.

Architectuur
Jaren 30, maar dan toch helemaal van deze tijd; zo kun je de architectuur van de woningen het best omschrijven. Ze hebben een zogenaamd schilddak, dat vooral in de jaren 30 van de vorige eeuw veel werd toegepast. Het lichte metselwerk van de gevels, met daarin opvallende horizontale accenten en fraaie glaspartijen, zorgt ervoor dat de woningen helemaal van deze tijd zijn. Van buiten, maar zeker ook van binnen.

Indeling
Dankzij de zijentree ontstaat er een speels ingedeelde begane grond met open keuken aan de straatzijde en een tuingerichte woonkamer met dubbele openslaande deuren. Op de verdieping vind je de badkamer met ligbad, douche en wastafel, een separaat tweede toilet en drie slaapkamers. De zolder is vrij indeelbaar en heerlijk ruim, ook dankzij de hoge kap.

Duurzaam
Je woning in Duinvliet is nu al helemaal klaar voor een duurzame toekomst. Uiteraard wordt de woning volledig gasloos opgeleverd. De EPC van de woningen is 0,2, dit is lager (en dus duurzamer) dan de huidige wettelijke eis van 0,4. Verwarming en koeling gebeurt met behulp van een waterpompsysteem en je elektriciteit wordt opgewekt door in het dak geïntegreerde zonnepanelen. Het streven is dat de woningen zo goed als zelfvoorzienend zijn in hun energiebehoefte. En dat scheelt aanmerkelijk in je maandelijkse energiekosten. Het systeem wordt gehuurd met een onderhoudscontract, hierdoor ervaar je optimaal comfort maar heb je geen omkijken naar het onderhoud van de installatie.


Type 1
Bouwnummers 1 t/m 4
Woonoppervlak                     132 m2
Kavels                                     183 – 220 m2
Slaapkamers                           3 kamers en vrij indeelbare zolder
Extra                                       Tweede separaat toilet op de verdieping
Bijzonder                                Aangebouwde stenen garage             


Type 2
Bouwnummers 5 en 6
Woonoppervlak                     132 m2
Kavels                                     145 - 150 m2
Slaapkamers                           3 kamers en vrij indeelbare zolder
Extra                                       Tweede separaat toilet op de verdieping
Bijzonder                                Dakkapel aan de tuinzijde


Opties
* Uitbouw van 1.2m of 2,4m aan de tuinzijde
* Erker aan de straatzijde
* Dakkapel aan de tuinzijde
* Dubbele openslaande tuindeuren
* Schuifpui aan tuinzijde
* Verschillende mogelijkheden voor de indeling van de badkamer

De inschrijving voor de woningen vindt online plaats. Dit houdt in dat je vanaf het moment van start verkoop de verkoopstukken kunt inzien op de website en je kunt inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Vooruitlopend op de start verkoop kun je alvast jouw voorkeuren voor de bouwnummers opgeven via onderstaande kavelkaart . Klik op ‘interesse’ om aan te geven naar welke woning(en) jouw voorkeur uitgaat. De voorkeuren worden opgeslagen in jouw persoonlijk account. Als je die nog niet hebt kun je die direct aanmaken.

filter_list
 
Filteren op:
X

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart project

Status & prijzen

Swipe voor alle kolommen
Bouwnr. Status Woonopp. Prijs
1 Verkocht 120.60m² € 414.750
2 Verkocht 120.60m² € 419.000
3 Verkocht 120.60m² € 397.500
4 Verkocht 120.60m² € 397.500
5 Verkocht 122.50m² € 369.500
6 Verkocht 122.50m² € 360.000

Contactgegevens

Volg dit project

Contact

B.V. Timpaan Real Estate

Postbus 3097
2130 KB Hoofddorp

Telefoon: 0232 001 600

Volg ons op social media