Goed nieuws: op maandag 16 maart start de verkoop van de zes twee-onder-een-kapwoningen van Duinvliet! De details volgen later, maar die datum kan je dus alvast in je agenda zetten.

De zes twee-onder-een-kapwoningen in dit plan zijn zeer ruim, comfortabel en duurzaam. Centraal gelegen in Velsen-Noord in een gezellige woonwijk waar het leven goed is. Duinvliet is een nieuwbouwproject dat bestaat uit 45 woningen op de hoek Duinvlietstraat-Stratingsplantsoen. Naast de zes tweekappers komt er ook een appartementengebouw met huurappartementen in het middeldure segment. Meer informatie over de huurwoningen wordt bekend als we richting oplevering van het gebouw gaan.

Vorige week is de realisatieovereenkomst van het project getekend tussen ontwikkelaar Timpaan uit Hoofddorp en aannemer KBK uit Volendam. Dit betekent dat het bouwteam klaargezet wordt om straks met volle kracht vooruit te kunnen!

Ondertussen werkt de Gemeente Velsen keihard om het wijzigingsplan in orde te maken. 10 februari j.l. is er een inloopavond voor de omwonenden geweest waar zij vragen konden stellen aan de gemeente en Timpaan.

Heb je vragen over de woningen? Neem contact op met Tromp Makelaardij: 0215-229088 – info@trompmakelaardij.nl